Aceasta reteta de briose cu sunca este delicioasa, usor de preparat, iar rezultatul final reprezinta cu succes o gustrae consistenta pentru pachet, sau un aperitiv delicios.
Kaizerul se taie in patratele marunte si se prajeste la flacara mijlocie pana ce devine crocanta. Se scoate pe servetel si se lasa sa se raceasca.
Cuptorul se incalzeste la 200 de grade; formele de briose se captusesc cu hartie de copt.
Intr-un vas mai mare se pune faina, untul framantat, condimentele, kaizerul, parmezanul si laptele amestecat cu ou.
Aluatul se pune in forme si se lasa la copt 15-20 de minute.
Briosele cu sunca se servesc dupa ce s-au racit. Pot fi puse si la pachet.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii