Briosele cu cascaval Sofia, carnati afumati si gogosari murati sunt delicioase si satioase, fiind excelente pentru oamenii mereu pe fuga, care nu au timp sa manance corespunzator.
Intr-un castron amestecam iaurtul, ouale, uleiul, sarea si cascavalul ras.
Amestecam faina cu praful de copt si cernem deasupra compozitiei lichide.
Separat taiem pe jumatate carnatii,apoi feliute subtiri.
Taiem si gogosarii cubulete mici. In compozitia de faina adaugam carnatii si gogosarii si amestecam. Punem aluatul rezultat in forme de briose circa 3/4. Presaram deasupra seminte de mac, in sau ce seminte ne plac.
Dam la cuptor la foc mediu pana se rumeneste frumos deasupra.
Briosele cu cascaval Sofia, carnati afumari si gogosari murati sunt ideale atat calde cat si reci.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branza Supa de rosii cu galuste in varianta cu razalai !
Ciorba rosie de gaina cu razalaiReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii