Ouale fierte tari se taie pe lung, li se scot galbenusurile si se amesteca cu 2 linguri maioneza, pana ce se formeaza o pasta omogena. Se adauga ceap
Ouale fierte tari se taie pe lung, li se scot galbenusurile si se amesteca cu 2 linguri maioneza, pana ce se formeaza o pasta omogena. Se adauga ceapa, zacusca, mararul ocat, sarea si piperul. Se umplu ouale cu amestecul, iar restul de umplutura se aseaza pe un platou si se decoreaza cu maioneza. Sunca se taie in triunghiuri mici, se infige intr-o scobitoare si se pune ca o panza de iola pe fiecare ou.
Se serevsc ca aperitiv.
Alte aperitive:
Piftie de curcan Maioneza de post Saratele
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii