Aceasta reteta de aperitiv cu ficat de pui se prepara simplu si necesita ca si ingrediente chifle, ceapa, unt, oua, sare, piper, verdeata, unt si ficat.
Se curata ficatul, apoi se da prin masina de tocat impreuna cu chiflele inmuiate in lapte. Se adauga ceapa tocata marunt si calita putin in unt. Se freaca untul spuma, apoi se adauga 2 galbenusuri. Se amesteca totul si se sareaza, pipereaza, apoi se adauga patrunjel verde tocat fin si putin maghiran. Se adauga la sfarsit albusurile batute spuma. Se unge o forma de chec cu unt, se tapeteaza cu pesmet si se toarna compozitia. Se coace la foc potrivit. Dupa 20 de minute se poate verifica daca este gata aperitivul cu ficat de pui.
Se serveste cu sos de rosii.
Alte aperitive:
Ciuperci la cuptor
Placinta cu carne
Chiftele
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii