Pentru acest aperitiv delicios aveti nevoie de sunca, crema de branza, smantana, telemea, ceapa, portocale si sare.
Rulourile originale cu sunca sunt aperitive delicoase. Pentru prepararea acestora se curata si se taie marunt ceapa verde, busuiocul, apoi se amesteca cu ulei de masline. Telemeaua se rade si se amesteca cu smantana si crema de branza. Se adauga apoi ceapa si busuiocul si se sareaza. Se curata portocalale, se desfca feliute. Sunca de praga se intinde si se umple cu crema de branza, iar la mijloc se asaza feliile de portocala. Se ruleaza, se acopera cu folie de pastic si se lasa la rece.
Rulourile originale cu sunca se orneaza cu feliute de mere si patrunjel verde.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii