Rulouri de somon cu branza si ceapa verde este o reteta de aperitiv cu peste delicios si aspectuos.
Brânza dulce se amesteca cu cea de burduf, se adaugă smântâna pana se obține o compoziție omogena , cremoasa dar totuși ferma.Firele de ceapa se toaca si se adaugă in brânza.Se potrivește de piper și eventual sare.
Pe fiecare bucata de somon se pune o lingura de umplutura si se rulează. Se leagă fiecare rulou cu cate o frunza de ceapa.
Imi plac la aparatul Philips Multicooker functia de menținere a preparatelor la cald ceea ce permite servirea oricând a mesei dar si existenta valvei ajustabile pentru presiune care permite păstrarea propietatilor nutritive ale legumelor.
Se râșnește piper proaspăt înainte de servire peste rulouri.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii