Un aperitiv gustos, cald sau rece, potrivit oricand!
Topim untul, la foc mic. Adăugam macul şi amestecăm uşor. Întindem foile de plăcintă (aşezate una peste alta) şi le ungem cu ou bătut. Întindem apoi feliile de bacon şi de caşcaval, presărăm ceapa verde şi rulăm cu grijă. Pentru a nu se desface, prindem ruloul din loc în loc cu scobitori (pe care le scotem după feliere). Tăiem rondele potrivite şi le aşezăm într-o tava de copt. Deasupra adăugăm untul cu mac. Le coacem până ce se rumenesc frumos. Poftă bună! Recomand a se consuma calde. Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii