Rulouri cu mozzarella si legume

Rulourile cu mozzarela si legume sunt delicioase si aspectuoase, pot fi pregatite cu succes ca aperitive de vara sau aperitive festive.

Complexitate
redusa
Rulouri cu mozzarella si legume

Ingrediente

  •  
  • Times
  • serif; font-size: 10px;>300 g mozzarella Granarolo (se recomanda utilizarea mozzarella Granarolo 100g
  • in zer sau mozzarella Granarolo mini 1kg)
  • Times
  • serif; font-size: 10px;> 1 ardei gras rosu
  • Times
  • serif; font-size: 10px;> 1 ardei gras galben
  • Times
  • serif; font-size: 10px;> 1 dovlecel
  • Times
  • serif; font-size: 10px;> 1 vanata
  • Times
  • serif; font-size: 10px;> 3-4 fire de busuioc proaspat
  • Times
  • serif; font-size: 10px;> 2 linguri de otet balsamic
  • Times
  • serif; font-size: 10px;>4 linguri de ulei de masline
  • Times
  • serif; font-size: 10px;>Seminte de pin
  • Times
  • serif; font-size: 10px;>Piper
  • Times
  • serif; font-size: 10px;> 
  • Times
  • serif; font-size: 10px;>

Mod de preparare

 

  1. Ardeii se coc, se curata de pielita exterioara si se taie fasii late de 3 cm.
  2. Vanata si dovlecelul se feliaza si se coc pe gratar 2-3 minute.
  3. Se ruleaza cubulete de mozzarella in fasiile de legumele coapte.
  4. Se aseaza in mod egal pe 2 farfurii.
  5. Se prepara un dressing amestecand intr-un castronel otetul impreuna cu uleiul de masline, sare, piper.
  6. Se stropesc legumele cu mozzarella cu dressingul preparat anterior.


Deasupra se presara semintele de pin, piper proaspat macinat si busuiocul tocat marunt.


Rulourile cu mozzarela si legume se servesc proaspete.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
1
Retete culinare

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara

Cele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
Reteta de mucenici moldovenesti
2
Retete culinare

Reteta de mucenici moldovenesti

Pentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...

Reteta de mucenici moldovenesti
Bait pentru carne de vanat
3
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Negresa cu branza si cirese
4
Prajituri

Negresa cu branza si cirese

Este o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!

Negresa cu branza si cirese
Fursecuri cale
5
Prajituri

Fursecuri cale

Mai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...

Fursecuri cale
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia