Rulouri cu cascaval

Decojeste ouale, taie cubulete albusurile si piseaza galbenusurile cu furculita, dupa care adauga totul in sosul Remoulade, impreuna cu 100 g de casca

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua fierte tare
  • jumatate de portie de sos Remoulade
  • 100 g cascaval ras
  • felii de cascaval
  • patrunjel uscat

Mod de preparare

Decojeste ouale, taie cubulete albusurile si piseaza galbenusurile cu furculita, dupa care adauga totul in sosul Remoulade, impreuna cu 100 g de cascaval ras. Daca sosul nu este destul de consistent mai adauga putin cascaval ras. Pastreaza-l la frigider pana ziua urmatoare. Din aceasta umplutura poti pregati min. 12 rulouri. Intinde umplutura rece si consistenta pe feliile de cascaval si ruleaza-le. Pentru a obtine felii identice taie cascavalul cu o forma. (Inainte de folosire sterge forma cu o carpa umeda.) In hipermarketuri gasesti felii de cascaval gata taiate pentru acest scop.) Feliaza subtire 500 g de cascaval Edam si topeste-l in apa clocotita (60°C). Dupa care framanta-l, intinde-l si taie-l felii potrivite. Daca adaugi in umplutura 50 g de hrean ras obtii rulouri de cascaval cu hrean. Trebuie sa adaugi imediat hreanul proaspat ras. Poti obtine rulouri gustoase cu cascaval si din pasta de branza. In acest caz orneaza rulourile cu pasta de branza.
Aseaza rulourile pregatite pe un platou de sticla, sau portelan, cu marginile in jos. La sfarsit presara patrunjel uscat si decoreaza-le cu felii de ou fiert tare sau cu felii de lamaie.

Alte aperitive retete recomandate

Rulada de pui

Rulada de spanac

Ciuperci umplute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu mere si aluat razuit de post
1
Dulciuri

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Prajitura cu mere si aluat razuit de post
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide
2
Prajituri

Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide

Placinta mea preferata.

Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide
Supa crema de morcovi
3
Supe de legume

Supa crema de morcovi

Super hranitoare

Supa crema de morcovi
Musaca de varza delicioasa cu carne de vaca
4
Mancaruri cu varza

Musaca de varza delicioasa cu carne de vaca

Pentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...

Musaca de varza delicioasa cu carne de vaca
Musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua
5
Mancaruri cu cartofi

Musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua

Pentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...

Musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia