Un aperitiv care arata bine, se face usor si are un gust delicat. Acest preparat este perfect pentru a fi pus pe un platou de aperitive.
Intr-un vas mare cu apa punem cascavalul in amabalaj sau pus intr-o punga de copt inchisa ermetic .
Punem vasul pe foc si lasam sa se incalzeasca pana cand cascavalul devine foarte maleabil. Intre timp taiem ardeiul, maslinele si rosiile marunt .
Pe masa de lucru scoatem cascavalul cu atentie sa nu ne ardem din ambalaj/punga si il intindem rapid cu un sucitor. Il indem subtire. Il ungem cu crema de branza, presaram deasupra frunzele de spanac, ardeiul taiat marunt, rosiile uscate si maslinele.
Rulam cascavalul cat mai strans, infasuram intr-o folie alimentara si dam la frigider. Se taie in felii de grosimea unui deget si se serveste.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Preluat de la Ancuta. Foatre bun a iesit.
Strudel cu branza si visineReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii