Pieptul de pui cu spanac si branza este o mancare delicioasa. Pieptul de pui este partea cea mai folosita din intregul pui, pentru ca este versatil si poate fi combinat aproape oricum. Mie, de exemplu, imi place in combinatie cu spanac si branza.
Se introduce fiecare piept de pui intre doua coli de folie alimentara si se bate incat sa devina cat mai subtiri, dar fara a-l sfarma. Se taie fiecare piept in jumatate pe latime. Se amesteca Ceva Fin Cremos cu smântână 150g cu oul sare s piper dupa gust. Se intinde acest amestec pe fiecare piept de pui. Se aseaza pe o frunza de spanac si se ruleaza si se inteapa cu un betisor de cockteil pentru fixare. Se gateste la aparat de gatit cu aburi in cosul 1 timp de 15 min. Se aseaza puiul pe farfurii si se indeparteaza betisoarele de cocktail.
Pieptul de pui cu branza si spanac se serveste cald, alaturi de o garnitura de orez sau o salata mixta.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii