Gargarite cu Delaco Ceva FIn Cremos este un aperitiv rapid sau o gustare delicioasa, depinde cum doriti sa le serviti. Cu certitudine sunt un aperitiv/gustare pe placul copiilor.
Poti pregati aperitive gustoase din cateva ingrediente simple.
Pentru inceput, tai rosiile in jumatate, pe lungime. Apoi le indepartezi miezul si le umpli cu Delaco Ceva Fin.
Pe platou se aseaza cateva frunze de marar, apoi rosiile umplute, cu taietura pe platou.
Pentru a construi gargarita, vei folosi o maslina pe post de cap. Ochii buburuzelor se deseneaza cu branza, iar bulinele pentru aripioarele gargaritelor se confectioneaza din maslinele ramase. Va trebui sa faci mici adancituri cu varful unui cutit, pentru ca bulinele gargaritelor sa raman fixate.
Gargaritele se servesc ca aperitive reci.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaAcest tort de biscuiți cu cremă caramel și jeleu de piersici, a fost preparat pentru o ocazie mai specială...
Desert tort de biscuiti cu crema caramel si jeleu de piersiciReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii