Am gasit o metoda inedita de a gati placinta cu branza si anume, folosind aparatul multifunctional Express Cooker despre care gasiti detalii aici.
Se amesteca branza, smantana si ouale pana se formeaza o compozitie omogena.
Foietajul se imparte in doua.
Se tapeteaza fundul vasului de gatit cu ulei si faina, se pune prima parte de foietaj, apoi compozitia si la final foietajul ramas. Se recomanda sa se intepe putin aluatul deasupra.
Se inchide capacul, se pune aparatul in priza, se apasa butonul „Prajituri" si se lasa pana la sfarsitul programului.
Avertisment:
Ridicati capacul in timpul sau dupa prepararea mancarii cu mare atentie, avand grijă la aburul fierbinte.
Serveste placinta cu branza ca aperitiv sau ca si gustare. O poti pregati si cu alte umpluturi.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri caleReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii