Pentru o masa festiva acest aperitiv cu branza merge de minune. Se prepara foarte usor si nu necesita multe ingrediente.
Crochetele cu cascaval sunt un aperitiv usor de preparat. Se toaca marunt ceapa si usturoiul. Se curata si se toaca ardeiul iute. Se incinge o lingura de ulei si se pun la calit ceapa, usturoiul, ardeiul. Se presara cu zahar si se lasa la caramelizat. Se adauga rosiile, sare si piper. Se lasa la fiert cca 10 minute. Separat, se bat albusurile cu putina sare. se decojeste cascavalul si se rade. Galbenusurile se bat cu lapte, putina sare, nucsoara si faina. Se adauga cascaval ras si se inglobeaza albusul batut. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se rumenesc crochetele. Se taie ceapa verde rondele si se adauga la sos.
Crochetele de cascaval se servesc cu sos si germeni de soia.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii