Crema de branza cu verdeturi este o reteta culinara potrivita a fi servita ca si aperitiv. Adaptata, poate fi servita cu succes si copiilor.
Crema de branza cu verdeturi se prepara astfel: daca nu am luat mazare la borcan, pe cea cruda trebuie sa o punem la fiert in apa cu sare, si se lasa la racit dupa ce a fiert. Untul se freaca spuma, adaugam smantana, si la urma branza de vaci pasata. Punem verdeata tocata, ceapa verde tocata, iar la final mazarea.
O puteti prezenta in nenumarate feluri, mai jos o sugestie pentru un aperitiv de Craciun:
Crema de branza se aseaza dupa preferinte si se serveste in boluri ca aperitiv.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri caleReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii