Clatitele cu chimen este un aperitiv delicios cu umplutura de branza si cascaval. Pentru inceput am pregatit clatitele; am amestecat faina cu ouale.
Clatitele cu chimen este un aperitiv delicios cu umplutura de branza si cascaval. Pentru inceput am pregatit clatitele; am amestecat faina cu ouale, sare si chimen, am turnat lapte cat a fost nevoie, astfel incat sa rezulte o compozitie asemanatoare smantanii.
Am pus tigaia pe foc cu un strop de ulei si am inceput sa le coc.
Dupa ce le-am terminat, am facut umplutura asa: am amestecat branza cu smantana, cu usturoiul pisat si mararul tocat marunt, am pus sare si piper si am omogenizat.
Pe fiecare clatita in parte am pus din umplutura 1-2 linguri, am ras cascaval pe razatoarea mare, am impaturit si am rulat.
Clatitele cu chimen se servesc cu smantana deasupra. Sunt foarte fragede si gustoase!
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii