Dried Cherries, Pecans and Rosemary Brie en Croute, adica o minunata reteta pe care trebuie sa o incercati. E foarte usor de preparat contrar asteptarilor, si va merita orice efort.
Dried Cherries, Pecans and Rosemary Brie en Croute:
Ciresele uscate se amesteca cu apa fierbinte, se lasa 1 minut la inmuiat si se scot la zantat pe un prosop de hartie. Intr-un bol amestecam ciresele zvantate bine cu nucile si mierea. Pe o suprafata putin infainata intindem foietajul si in mijlocul lui turnam amestecul cirese-nuci, peste care asezam branza. Oul il batem putin cu 1 ligura apa rece si ungem foietajul. Incepem sa impaturim apoi lipind capetele foietajului cu oul batut cu apa daca foaia este prea mare taiem marginile. Ungem din nou cu ou, intoarcem, se pune in tava si se unde din nou cu ou (branza va fi in partea de jos). Am pus la cuptor incalzit la 200C / 400F timp de 20-25 minute, lasam sa se raceasca 45- 60 minute - depinde cat de moale vreti branza.
Pofta buna! Reteta Cirese, nuci, rozmarin, branza brie in foietaj a fost propusa de Rroxana. pe forum culinar.ro
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii