Briosele cu cascaval Sofia si sunca sunt niste gustari delicioase ce se prepara incredibil de usor si rapid. Pot fi servite atat la pachet, ca si gustare, cat si la micul dejun sau ca aperitive sarate.
Punem peste ouăle bine bătute cu laptele şi uleiul, mixam, adaugăm caşcavalul tăiat cubuleţe si sunca taiata.
Turnăm compoziţia lichidă peste făina amestecată cu praful de copt şi le omogenizăm.
Ungem formele cu o picătură de ulei, le aşezăm pe o tavă rece tapetată cu hârtie de copt şi le umplem până la un deget sub margine.
Dăm formele cu compozitia de briose la cuptor (preîncălzit) şi ne putem delecta cu felia de caşcaval tăiată în plus vreo 35 - 45 de minute, până încep brioşele să se rumenească deasupra. Poftă bună!
Briosele cu sunca si cascaval Sofia pot fi servite la micul dejun, ca si gustari intre mese sau pot fi puse la pachet.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii