Briosele cu cascaval Sofia si chimen sunt aromate, moi, ti se topesc in gura. Sunt gustari rapide si sanatoase, perfecte ca si aperitive pentru petrecere. Se prepara rapid si usor.
Batem ouale cu lapte si uleiul. Adaugam faina si praful de copt apoi incorporam in compozitie jumatate din semintele de chimen.
Ungem formele cu putin ulei si apoi le umplem pe trei sferturi. Presaram chimenul ramas deasupra. Mie mi-au iesit doar sase fiindca am facut jumatate de compozitie, daca respectati cantitatile de mai sus vor iesi 12 briose.
Dam la cuptor la foc iute in primele 10 minute apoi dam focul mediu si le lasam pana se rumenesc.
Briosele cu cascaval Sofia si chimen se servesc calde sau reci la micul dejun, alaturi de un pahar cu lapte cald
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri caleNiste mini placintele din aluat cu cartofi si umplutura de sunca si mozzarella.
Mini placintele din cartofi cu sunca si mozzarellaUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniO prajitura pufoasa, de sezon care poate fi pregatita cu orice fructe preferati. Pofta buna si spor la gatit!
Prajitura cu cireseAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii