Briosele cu cascaval Sofia si chimen sunt aromate, moi, ti se topesc in gura. Sunt gustari rapide si sanatoase, perfecte ca si aperitive pentru petrecere. Se prepara rapid si usor.
Batem ouale cu lapte si uleiul. Adaugam faina si praful de copt apoi incorporam in compozitie jumatate din semintele de chimen.
Ungem formele cu putin ulei si apoi le umplem pe trei sferturi. Presaram chimenul ramas deasupra. Mie mi-au iesit doar sase fiindca am facut jumatate de compozitie, daca respectati cantitatile de mai sus vor iesi 12 briose.
Dam la cuptor la foc iute in primele 10 minute apoi dam focul mediu si le lasam pana se rumenesc.
Briosele cu cascaval Sofia si chimen se servesc calde sau reci la micul dejun, alaturi de un pahar cu lapte cald
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii