Briosele cu cascaval Sofia si broccoli sunt delicioase si deloc greu de preparat. Pot fi servite ca si gustari sau aperitive sarate deoarece sunt la fel de bune si calde si reci. Briosele se prepara incredibil de usor si rapid.
Briosele nu trebuie sa fie neaparat dulci. Poti prepara niste gustari absolut delicioase cu cascaval Sofia de la Delaco si broccoli.
Pentru inceput trebuie sa bati bine ouale impreuna cu laptele si uleiul. Dupa ce ai taiat cascavalul cubulete, ceapa marunt si broccoliul bucatele, le adaugi si pe ele in compozitie.
Apoi adaugi faina si praful de copt si amesteci constant pana compozitia se omogenizeaza bine.
Formele de briose se ung cu putin ulei si se asaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Umpli aceste forme pana la un deget sub margine si le pui la cuptor aproximativ 35-45 de minute, pana briosele se rumenesc bine la suprafata.
Usor de preparat si foarte gustos.
Pofta buna
Briosele cu cascaval Sofia si broccoli se servesc atat calde cat si reci.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii