Branza topita de casa este o reteta aperitiv care se poate servi pe tartine. Ingredientele necesare sunt: lapte, branza de vaci, margarina.
Branza topita va fi intotdeuna una dintre produsele care se va servi la micul-dejun. Incearca acest aperitiv pe baza de branza la tine acasa.
Prima data trebuie fiert laptele, si, dupa ce e bine fiert, acesta trebuie amestecat cu branza. Strecoara apoi amestecul prin tifon. Adaugam peste branza margarina topita, ouale, bicarbonat si sare. Punem compozitia pe aragaz si amestecam pana devine lucioasa. Puneti-o in ce forma doriti.
Alte retete culinare recomandate:
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii