Aperitiv turte din tarate de ovaz cu branza de capra este o reteta de aperitiv festiv, la moda tot timpul, o gustare delicioasa si usor de pregatit.
Se amesteca intr-un bol suficient de mare toate ingredientele. Apoi compozitia se lasa 10-15 minute la temperatura camerei, timp in care se preincalzeste cuptorul la 200 grade si se pregateste tava (fie se tapeteaza, fie se foloseste hartie de copt).
Se pune compozitia in tava cu ajutorul unei linguri cu care se vor forma turtitele. Se coc circa jumatate de ora (se incearca cu paiul).
Aparatul Philips Multicooker are 2 functii foarte atractive pentru mine: posibilitatea de a prepara iaurt si functia de gatire la aburi.
Eu le-am servit ca aperitiv, unse cu branza tartinabila de capra. Se poate orna cu masline/verdeturi.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii