Suc pentru un bronz durabil, made by Carmen Bruma

Portii
1
Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa
Suc pentru un bronz durabil, made by Carmen Bruma

Ingrediente

  • rosii – 2 buc
  • morcovi – 3 buc
  • caise – 3 buc
  • miezul pisat de la 2 nuci se adauga la final

Mod de preparare

• echipati storcatorul prin presare la rece Kuvings cu sita pentru suc
• spalati bine toate ingredientele si curatati caisele de samburi
• introduceti treptat ingredientele in storcator, astfel incat sa fie preluate usor de catre axul melcat
• sucul rezultat se toarna in pahar, se adauga nucile pisate si se bea imediat pentru a beneficia la vitaminele si mineralele continute.

Un bronz uniform ascunde imperfectiunile pielii si atenueaza vizibilitatea celulitei. Iata cateva metode eficiente de a prelungi durata bronzului , propuse de Carmen Bruma:
1. exfolierea inainte de expunerea la soare. Indiferent daca o faci la un salon sau acasa, aceasta etapa este necesara atat pentru un bronz uniform, cat si pentru sanatatea si frumusetea pielii, in general. Poti folosi fie produse gata preparate, fie un amestec de zat de cafea, malai sau sare fina cu ulei de cocos, miere sau lapte de corp. Dupa bronzare, foloseste amestecuri cat mai blande pentru piele (zat de cafea cu ulei de cocos si bergamota).
2. dupa expunerea la soare, aplica pe piele de 3 ori pe zi produse speciale sau diverse uleiuri ( argan, cocos, migdale dulci, galbenele).
3. ai grija ca alimentatia ta zilnica sa contina surse de betacaroten, antioxidanti, vitamina E si grasimi sanatoase. Poti incerca zilnic aceasta reteta de suc pentru a te bucura de o piele frumoasa si un bronz durabil. Contine o combinatie de legume si fructe bogate in elemente nutritive, necesare pielii in perioada verii, dar nu numai.

Savureaza cu placere!

Articolul complet: http://www.carmen-bruma.ro/3-trucuri-piele-frumoasa-bronz-durabil/ 

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Ghiveci calugaresc de vinete
1
Mancaruri cu legume

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Ciorba de loboda cu omleta
2
Ciorbe

Ciorba de loboda cu omleta

Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!

Ciorba de loboda cu omleta
Pizza cu ton si ciuperci
3
Paste si pizza

Pizza cu ton si ciuperci

Ca la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...

Pizza cu ton si ciuperci
Cozonac pufos cu aluat oparit
4
Cozonac

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca poloneza
5
Retete de Pasti

Pasca poloneza

O pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!

Pasca poloneza
Parteneri
Costita cu fasole
Bucataras.RO

Costita cu fasole

O mancare foarte gustoasa.

Costita cu fasole
Pasca traditionala cu branza dulce
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce