• echipeaza storcatorul prin presare la rece Kuvings cu sita pentru suc
• pentru a face 150 ml lapte de migdale ai nevoie de 50 g migdale si 250 ml apa plata
• migdalele se spala bine si se lasa la inmuiat cateva ore si apoi se pun in storcator, alternand cu apa plata. Pulpa eliminata se mai poate refolosi de 2-3 ori, adaugandu-se in continuare apa
• laptele va iesi destul de gras asa ca nu ai nevoie de punga pentru strecurat ca atunci cand faci laptele la blender. Pune laptele intr-un bol, adauga semintele de chia, amesteca pentru cateva minute pana se ingroasa compozitia, apoi adauga condimentele si siropul de agave.
Aceasta reteta de lapte de migdale cu seminte de chia propusa de Carmen Bruma iti va oferi un plus de energie inainte de fiecare antrenament sportiv. Este o gustare usoara, ce-ti va potoli repede foamea si in plus contine un aport important de vitamine si minerale necesare pentru un efort fizic sustinut.
Savureaza cu placere!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii