Suc Detox Verde made by Carmen Bruma

Portii
1
Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa
Suc Detox Verde made by Carmen Bruma

Ingrediente

  • 1 buc (250 g) mar
  • 2 buc (200 g) castraveti mici
  • 1 buc (100 g) telina (radacina)
  • 2 maini spanac proaspat
  • 1 buc lamaie

Mod de preparare

Iti doresti sa scapi de kilogramele in plus acumulate de sarbatori? Iata cateva sfaturi utile de la Carmen Bruma, pentru a-ti recapata silueta dorita:

1. incearca sa elimini alimente precum cascavalul, branza topita, feta, porumbul fiert, chips-urile, covrigeii, produsele de patiserie din faina alba, mezelurile si dulciurile si bauturi cu alcool, sucurile dulci si frappe-urile
2. nu manca nimic dupa apusul soarelui sau macar cu 3-4 ore inainte de culcare. Mananca fructe la 1-2 ore inainte sau dupa masa, dar pana in ora 15:00.
3. fa miscare de 4-5 ori pe saptamana. Poti sa mergi la sala, sa alergi in parc, sa sari coarda sau sa te antrenezi acasa. Oricare dintre variante poate functiona, cu conditia sa fii perseverent/a.
4. inlocuieste gustarile cu diverse sucuri proaspete din fructe sau legume. De exemplu, SUCUL DETOX VERDE preparat de Carmen Bruma cu ajutorul storcatorului prin presare la rece Kuvings.

Reteta aici:
• spala toate ingredientele si curata lamaia si telina 
• echipeaza storcatorul prin presare la rece Kuvings cu sita pentru sucuri
• introdu pe rand ingredientele in storcator, astfel incat sa fie preluate usor de axul melcat
• la final poti adauga in suc si 2 cuburi de gheata, dupa preferinta
Sucul se bea imediat dupa preparare, zilnic, in prima parte a zilei. Are putine calorii, stimuleaza digestia, ajuta in procesul de eliminare a toxinelor si scade pofta de mancare. Datorita metodei prin presare la rece se pastreaza intacte vitaminele, mineralele si enzimele din fructe, legume si frunze.

Savureaza cu placere!

Mai multe sfaturi despre cum sa scapi de kilogramele in plus : http://www.carmen-bruma.ro/5-sfaturi-ca-sa-scapi-de-kilogramele-acumulate-de-sarbatori/ 

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Ciorba de loboda cu omleta
1
Ciorbe

Ciorba de loboda cu omleta

Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!

Ciorba de loboda cu omleta
Pizza cu ton si ciuperci
2
Paste si pizza

Pizza cu ton si ciuperci

Ca la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...

Pizza cu ton si ciuperci
Cozonac pufos cu aluat oparit
3
Cozonac

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca poloneza
4
Retete de Pasti

Pasca poloneza

O pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!

Pasca poloneza
Pasca cu ciocolata si branza
5
Prajituri

Pasca cu ciocolata si branza

Pasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...

Pasca cu ciocolata si branza
Parteneri
Ciorba rosie de gaina cu razalai
Bucataras.RO

Ciorba rosie de gaina cu razalai

 Supa de rosii cu galuste in varianta cu razalai !  

Ciorba rosie de gaina cu razalai
Pasca traditionala cu branza dulce
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce