1. Spalati perele 2. Indepartati codita si semintele 3. Taiati para in jumatate pentru a o
1. Spalati perele
2. Indepartati codita si semintele
3. Taiati para in jumatate pentru a o introduce in gura extralarga de alimentare. Palnia inovativa a storcatorului prin presare la rece Kuvings permite introducerea fructelor intregi, pentru a usura procesul de pregatire a sucului.
4. Preparati sucul folosind storcatorul prin presare la rece Kuvings
Sucul de pere este usor de pregatit, foarte gustos si are o multime de beneficii pentru sanatate. Perele sunt bogate in vitamine, minerale si fibre, ajuta digestia si au efect de detoxifiere.
Pentru un plus de gust si nutrienti puteti mixa perele cu diverse fruze verzi (varza,salata, spanac).
Depozitare: perele pot fi mentinute la temperatura camerei pana se coc, apoi necesita introducerea lor la fridiger. Pentru mentinerea prospetimii mai mult timp se recomanda vidarea acestora cu aparatul de vidat FoodSaver.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii