1. Spalati bine ingredientele 2. Curatati bine morcovii 3. Taiati telina in bucati 4. Indepartati
1. Spalati bine ingredientele
2. Curatati bine morcovii
3. Taiati telina in bucati
4. Indepartati codita de la rosii si taiati rosiile in bucati
5. Taiati varza in bucati
6. Preparati sucul in storcatorul prin presare la rece KUVINGS si alternati ingredientele.
Puteti adauga si fructe functie de gust si preferinte: pere, portocale, mere.
Inainte de a pregati sucul, mentineti ingredientele in apa rece pentru cca 30 de minute, pentru a obtine maxim de nutrienti din ele.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii