• am folosit sita pentru suc a storcatorului prin presare la rece Kuvings • fructele se spala, se curata si
• am folosit sita pentru suc a storcatorului prin presare la rece Kuvings
• fructele se spala, se curata si se introduc pe rand in storcator: grapefruit, lamaie, ananas, coriandru
• sucul se bea imediat dupa preparare, in prima parte a zilei
• asigurati organismului o hidratare optima, 35-40 ml apa/ kg corp in conditii de efort si temperatura normale. Nu beti sucuri ambalate, ci preparati-le singuri acasa cu ajutorul storcatorului prin presare la rece Kuvings. Aceast suc plin de antioxidanti, cu putine calorii, stimuleaza metabolismul si digestia si combate balonarea, lucruri importante in lupta cu celulita. Datorita presarii la rece vitaminele si enzimele din fructe se pastreaza intacte, iar organismul poate beneficia de ele.
Savurati cu placere!
Reteta completa: http://www.carmen-bruma.ro/3-solutii-eficiente-anticelulita/
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branza Supa de rosii cu galuste in varianta cu razalai !
Ciorba rosie de gaina cu razalaiReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii