• am folosit sita pentru suc a storcatorului prin presare la rece Kuvings • se curata lamaia de coaja
• am folosit sita pentru suc a storcatorului prin presare la rece Kuvings
• se curata lamaia de coaja si telina si se introduc pe rand in storcator, fara sa le taiati, pentru ca palnia storcatorului este suficient de larga ( 7,5 cm) astfel incat sa permita introducerea fructelor sau a legumelor intregi
• am adaugat dovlecelul si frunzele – busuioc, menta si patrunjelul. Acesta este un alt lucru care imi place la storcatorului prin presare la rece Kuvings, poti stoarce la el atat fructe si legume, cat si radacinoase, frunze, iarba de grau, nuci hidratate in prealabil (pentru lapte de migdale de exemplu)
• dupa ce este totul gata, se poate adauga intr-o carafa apa si gheata dupa gust si se amesteca. Limonada se consuma imediat dupa preparare.
• este o solutie excelenta pentru temperaturile ridicate, revigoreaza si hidrateaza organismul si in plus este o sursa de vitamine si nutrienti. Fiind obtinuta prin presare la rece, cu ajutorul storcatorului prin presare la rece Kuvings, se mentin intacte toate enzimele si mineralele din fructe si legume, minimizand pierderile de vitamine si oxidarea sucului, iar nutrientii se absorb rapid.
Savurati cu placere!
Reteta completa: http://www.carmen-bruma.ro/limonada-hidratanta-pentru-zile-caniculare-si-o-surpriza-la-final/
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branza Supa de rosii cu galuste in varianta cu razalai !
Ciorba rosie de gaina cu razalaiReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii