Lapte de cocos cu mirodenii alese, made by Raw Chef Ligia Pop

Aceasta reteta delicioasa de lapte vegetal cu mirodenii alese are multiple beneficii pentru sanatate.

Portii
5
Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Lapte de cocos cu mirodenii alese, made by Raw Chef Ligia Pop

Ingrediente

  • pulpa de la o nuca de cocos matura
  • apa calduta filtrata – 1 litru
  • indulcitor natural raw – dupa gust
  • esenta de vanilie naturala
  • turmeric pudra – 10 g
  • pudra de cuisoare – 5 g
  • scortisoara – 5 g

Mod de preparare

• curatati cu grija pulpa nucii de cocos, folosind un cutit sau o lingura
• tocati pulpa de cocos in cuburi medii si adaugati-o in blenderul performant Oster Versa, impreuna cu toate ingredientele
• apa trebuie neaparat sa fie calduta, la 40⁰C
• mixati ingredientele pentru 1-2 minute, folosind functia de sosuri a blenderului performant Oster Versa
• strecurati laptele cu ajutorul unei pungi de strecurat
• consumati-l ca atare sau in alte preparate raw
• ideal este sa fie consumat proaspat insa il puteti pastra timp de 1-2 zile intr-o sticla ceramica cu capac. Inainte de consum agitati bine continutul.

Turmericul are proprietati antiinflamatorii, anticancerigene si este un puternic antioxidant. Este de ajutor in probleme ale sistemului digestiv, previne bolile cardiace, grabeste vindecarea ranilor si, de asemenea, ajuta la mentinerea unui tonus ideal si previne imbatranirea prematura.

Consumul de nuca de cocos scade colesterolul, protejeaza impotriva infarctului si previne accidentele vasculare cerebrale. In plus, contine vitamina A, E si acid lauric, benefic impotriva virusilor si ciupercilor.

Cuisoarele si scortisoara merita sa fie consummate saptamanal, sunt printre cele mai puternice antibiotice din lume, alaturi de usturoi, turmeric si produsele stupului.

Savurati cu placere!

Articolul complet: http://ligiapop.com/2016/03/22/laptele-de-cocos-cu-mirodenii-alese/

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Ghiveci calugaresc de vinete
1
Mancaruri cu legume

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Ciorba de loboda cu omleta
2
Ciorbe

Ciorba de loboda cu omleta

Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!

Ciorba de loboda cu omleta
Pizza cu ton si ciuperci
3
Paste si pizza

Pizza cu ton si ciuperci

Ca la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...

Pizza cu ton si ciuperci
Cozonac pufos cu aluat oparit
4
Cozonac

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca poloneza
5
Retete de Pasti

Pasca poloneza

O pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!

Pasca poloneza
Parteneri
Ciorba taraneasca de vacuta
Bucataras.RO

Ciorba taraneasca de vacuta

Ciorba taraneasca de vacuta
Pasca traditionala cu branza dulce
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce