Aceasta reteta delicioasa de lapte vegetal cu mirodenii alese are multiple beneficii pentru sanatate.
• curatati cu grija pulpa nucii de cocos, folosind un cutit sau o lingura
• tocati pulpa de cocos in cuburi medii si adaugati-o in blenderul performant Oster Versa, impreuna cu toate ingredientele
• apa trebuie neaparat sa fie calduta, la 40⁰C
• mixati ingredientele pentru 1-2 minute, folosind functia de sosuri a blenderului performant Oster Versa
• strecurati laptele cu ajutorul unei pungi de strecurat
• consumati-l ca atare sau in alte preparate raw
• ideal este sa fie consumat proaspat insa il puteti pastra timp de 1-2 zile intr-o sticla ceramica cu capac. Inainte de consum agitati bine continutul.
Turmericul are proprietati antiinflamatorii, anticancerigene si este un puternic antioxidant. Este de ajutor in probleme ale sistemului digestiv, previne bolile cardiace, grabeste vindecarea ranilor si, de asemenea, ajuta la mentinerea unui tonus ideal si previne imbatranirea prematura.
Consumul de nuca de cocos scade colesterolul, protejeaza impotriva infarctului si previne accidentele vasculare cerebrale. In plus, contine vitamina A, E si acid lauric, benefic impotriva virusilor si ciupercilor.
Cuisoarele si scortisoara merita sa fie consummate saptamanal, sunt printre cele mai puternice antibiotice din lume, alaturi de usturoi, turmeric si produsele stupului.
Savurati cu placere!
Articolul complet: http://ligiapop.com/2016/03/22/laptele-de-cocos-cu-mirodenii-alese/
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii