• decojiti ananasul si portocalele • curatati ghimbirul de coaja cu o lingurita, apoi taiati 2 felii subtiri
• decojiti ananasul si portocalele
• curatati ghimbirul de coaja cu o lingurita, apoi taiati 2 felii subtiri
• echipati storcatorul prin presare la rece Kuvings cu sita pentru sucuri
• introduceti treptat ingredientele in storcator, astfel incat sa fie preluate usor de catre axul melcat
• turnati sucul in pahAR
Acest mix de ingrediente are un rol important in detoxifierea organismului. Portocalele au un puternic efect antioxidant, un continut bogat in vitamin C, caroten si flavonoide, care stimuleaza sistemul imunitar si reglarea proceselor digestive.
Cu un continut caloric scazut, ananasul stimuleaza arderea naturala a grasimilor, ajuta la tonifierea intregului organism si mentinea elasticitatii si fermitatii pielii.
Savurati cu placere!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaAspectuoase si bune - atat pot sa zic. Pentru reteta m-am inspirat dintr-o carte.
Briose cu capsuni si arahideReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii