Smoothie nutritiv pentru dieta, made by Carmen Bruma

Portii
1
Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa
Smoothie nutritiv pentru dieta, made by Carmen Bruma

Ingrediente

  • para – 1 buc
  • grapefruit – 1 buc
  • ananas – 100 g
  • ghimbir o bucata de 23 cm

Mod de preparare

• echipati storcatorul prin presare la rece Kuvings cu sita pentru smoothie
• spalati ingredientele si curatati-le, apoi introduceti-le pe rand in storcator
• se bea imediat dupa preparare, de preferat dimineata

Un smoothie de fructe si legume preparat prin presare la rece si baut dimineata pe stomacul gol reprezinta o alternativa sanatoasa si nepericuloasa pentru silueta.
Iata cateva criterii propuse de Carmen Bruma care sa va ajute sa selectati dieta de slabire potrivita:
1. o dieta care are drept scop slabirea nu trebuie sa excluda nicio grupa de macronutrienti, adica proteine, glucide si lipide. Curele disociate tinute pe o perioada mai mare de timp pot produce dezechilibre, lipsa energiei si a puterii de concentrare, iar ingrasarea de dupa este aproape garantata.
2. o cura de slabire trebuie sa contina si legume proaspete. Fructele trebuie consumate cu atentie si moderatie (nu seara). Grapefruitul, ananasul, kiwi, lamaia si para sunt fructe care pot fi integrate intr-o dieta de slabire fara prea mari riscuri.
3. o cura de slabire trebuie sa contina si alimente, nu doar prafuri pe care sa le dizolvam in apa.
4. o cura de slabire trebuie sa se potriveasca programului si gusturilor tale, sa-ti formeze obiceiuri alimentare sanatoase care sa poata fi transformate intr-un stil de viata.

Savureaza cu placere!

Articolul complet: http://www.carmen-bruma.ro/4-reguli-dupa-care-sa-ti-alegi-cura-de-slabire/ 

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Supa crema de morcovi
1
Supe de legume

Supa crema de morcovi

Super hranitoare

Supa crema de morcovi
Musaca de varza delicioasa cu carne de vaca
2
Mancaruri cu varza

Musaca de varza delicioasa cu carne de vaca

Pentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...

Musaca de varza delicioasa cu carne de vaca
Musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua
3
Mancaruri cu cartofi

Musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua

Pentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...

Musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua
Desert prajitura cu capsuni
4
Prajituri

Desert prajitura cu capsuni

Un desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.

Desert prajitura cu capsuni
Prajitura cu cirese
5
Prajituri

Prajitura cu cirese

O prajitura pufoasa, de sezon care poate fi pregatita cu orice fructe preferati. Pofta buna si spor la gatit!

Prajitura cu cirese
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia