• toate ingredientele se spala bine, fara sa se indeparteze coaja care este plina de nutrienti, si se adauga pe
• toate ingredientele se spala bine, fara sa se indeparteze coaja care este plina de nutrienti, si se adauga pe rand in storcator
• fiindca storcatorul prin presare la rece Kuvings are gura de alimentare foarte larga, n-am tocat niciun ingredient in prealabil. Le-am adaugat pe rand, asteptand ca storcatorul sa le preia lent si frumos.
• sucul proaspat stors se bea imediat. Daca il veti lasa chiar si la frigider intr-un recipient de sticla, acesta se va oxida si nutrientii se vor diminua in mare parte.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Preluat de la Ancuta. Foatre bun a iesit.
Strudel cu branza si visineReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii