• adaugati toate fructele in vasul blenderului Oster Reversible impreuna cu mierea• porniti blenderul, mai intai la viteza mica,
• adaugati toate fructele in vasul blenderului Oster Reversible impreuna cu mierea
• porniti blenderul, mai intai la viteza mica, iar dupa 10-15 secunde, cresteti turatia timp de 35 de secunde, pana cand toate fructele, congelate si proaspete, devin crema
• turnati crema rece in pahare
• decorati cu fructe proaspete si frunze de busuioc.
Reteta completa: http://www.adihadean.ro/2015/05/vitamine-reci/
Savurati!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaAspectuoase si bune - atat pot sa zic. Pentru reteta m-am inspirat dintr-o carte.
Briose cu capsuni si arahideReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii