Sirop de zmeura nefiert (cu zahar)

Siropul se amesteca impreuna cu 1 kg zahar, pana se topeste zaharul. Siropul de zmeura nefiert (cu zahar) este delicios.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 l de sirop
  • 1 kg zahar
  • o tableta si jumatate de aspirina.

Mod de preparare

Siropul de zmeura nefiert se amesteca impreuna cu 1 kg zahar, pana se topeste zaharul. Lasam sa stea timp de 2-3 ore, maximum de timp este de 8 ore. Se formeaza deasupra o spuma pe care o dam deoparte, apoi lichidul se toarna in sticle. Pentru fiecare litru de sirop, adaugam o tableta si jumatate de aspirina.


Siropul de zmeura se serveste cu apa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
1
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
2
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Prajitura Tosca
3
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Parteneri
Capsunata mentolata
Bucataras.RO

Capsunata mentolata

Capsunata mentolata
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide