Se fierb 2 l apa cu 3 kg zahar. Se lasa sa se raceasca, se adauga 90 gr. sare de lamaie, se pun florile de soc (spalate in prealabil si zvantate), si
Se fierb 2 l apa cu 3 kg zahar. Se lasa sa se raceasca, se adauga 90 gr. sare de lamaie, se pun florile de soc (spalate in prealabil si zvantate), si lamaia taiata felii. Dupa 24 ore se strecoara si se toarna in sticle.
Se serveste rece cu felii de lamaie si frunze de menta.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"M-am inspirat putin de la Bya pentru reteta. Au fost minunate!
Chiftele din carne de porc in crusta de fulgi de porumbReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii