Zmeurata (Lichior de zmeura ) se serveste cu tot cu fructe. Se pregateste usor si rapid.
Pentru zmeurata (Lichior de zmeura) punem in sticla 300 g boabe de zmeura, turnam deasupra 400 ml de alcool amestecat cu un sirop fiert, facut din 300 g zahar si 300 ml apa, apoi capsam sticla si lasam la macerat timp de 3 saptamani. Zmeurata (Lichior de zmeura ) se serveste cu tot cu fructe. Acelasi procedeu se foloseste si cu alte fructe – fragi, mure sau capsuni.
Zmeurata (Lichior de zmeura ) se serveste cu tot cu fructe.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii