Iti voi arata acum un alt mod de a consuma marmelada: Cocktail cu Gin si marmelada de portocale, mic dejun englezesc in varianta lichida.
Pune o tigaie pe aragaz, prajeste o felie de paine taie apoi taie o bucata, unge-o cu unt si marmelada.
Acum ca ai si decorul pregatit, te poti apuca de preparat bautura.
Pune in saker ingredientele: suc de lamaie, sirop zahar, marmelada , bitter aromatizant, gin, campari si gheata. Inchide shakerul si agita energic pe lungimea shaker-ului.
Deschide shakerul si strecoara bautura in pahar. Adauga decorul si bautura este gata sa fie savurata.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii