Astazi vei invata sa faci un cocktail cu care sa impresionezi de 1 sau 8 Martie: Rasberry fizz, un cocktail cu zmeura si dulceata de trandafir
Pentru inceput ne asiguram ca avem totul la indemana: pahar, shaker, decorul pe care il vom pregati inainte si binenteles, ingredientele.
Pune in saker ingredientele: o lingurita de dulceata de trandafir, Suc de lamaie, sirop zahar, gin, lichior de zmeura si gheata.
Inchide shakerul si agita puternic: avem nevoie de omogenizare, aerare, si cat mai putina diluare :)
Deschide shakerul si strecoara bautura in pahar peste gheata proaspata, apoi adauga putina apa minerala sau apa tonica, dupa preferinte.
Adaugati decorul si bautura este gata sa fie savurata ;)
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii