Negroni este o bautura aperitiv sofisticata, dar si simpla in acelasi timp.
Pentru preparare folosim metoda stir care presupune turnarea ingredientelor Intr-un pahar de sticla cu multa gheata si amestecarea acestora cu o lingurita. Scopul metodei este de racire, diluare si omogenizare.
Asadar pune ingredientele in Mixing glass: gheata , gin, campari, vermut. Acum cu lingurita aplica metoda stir prin care scadem taria alcoolica din whiskey, ceea ce ne va permite sa simtim mult mai bine aromele din bautura. La final strecoara bautura intr-un pahar peste gheata proaspata, iar pentru un plus de aroma adauga uleiuri esentiale din coaja de portocala.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii