Ginger Ale este o bautura acidulata si super racoritoare, ce poate fi consumata sub forma de suc dar si in combinatie cu alcool
Incepem prin a curata ghimbirul de coaja, apoi il razuim. Punem ghimbirul intr-o craticioara, adaugam coaja de la o lamaie, apoi sucul si 200 ml de apa.
Acum lasa-l pe foc pana incepe sa fiarba, apoi adauga treptat zaharul si amesteca pentru a nu se carameliza. dupa fierbere pune compozitia intr-o sita si strecoar-o.
Lasam lichidul la racit cateva ore apoi il combinam dupa preferinte cu apa minerala sau sifon. Cu sucul acidulat poti incerca chiar si un long drink din Vodka, ginger ale, gheata si lime.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branza Supa de rosii cu galuste in varianta cu razalai !
Ciorba rosie de gaina cu razalaiReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii