Temperaturile de afara anunta sosirea verii. Miros de iarba proaspat tunsa, raze de soare, atmosfera perfecta pentru a servi acest ice tea natural.
1. Toarna apa fiarta peste plicurile de ceai asezate in ceainic. Lasa sa infuzeze cu capacul pus 4 minute.
2. Intre timp pregateste o baie de gheata. Intr-un vas mai mare pune niste cuburi de gheata, iar deasupra aseaza o strecuratoare pentru legume in care mai pui cateva cuburi de gheata.
3. Dupa ce a infuzat ceaiul, toarna-l prin strecuratoare peste cuburile de gheata. In cel de-al doilea vas cu ceaiul racit vei adauga indulcitorul preferat, eu va recomand mierea de salcam.
Ice tea-ul natural se serveste in pahare cu cateva felii de lamaie. Ca si gustare va recomand cateva felii proaspat prajite cu unt si gem de salcam.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii