Kaffi este cafea luxemburgheza pentru care veti avea nevoie de o cana de cafea si de Mirabelle eau-de-vie sau palinca de prune. Se bea ori separat ori amestecat.
Kaffi este cafea luxemburgheza pentru care veti avea nevoie de o cana de cafea si de Mirabelle eau-de-vie sau palinca de prune. Se bea ori separat ori amestecat. De obicei dupa masa.
In Luxemburg se serveste cu Mirabelle eau-de-vie, facuta din prune galbene si Quetsch, facuta din prune.
Eu am incercat cu szilva palinka, palinca de prune ungureasca.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii