Se pune apa in ibric si se lasa sa se incalzeasca. Se rupe ciocolata bucati mici si se pun in apa sa se topeasca. Se trage vasul de pe foc si se lasa
Se pune apa in ibric si se lasa sa se incalzeasca. Se rupe ciocolata bucati mici si se pun in apa sa se topeasca. Se trage vasul de pe foc si se lasa pe marginea plitei, timp in care se freaca galbenusul spuma, se adauga cate putina ciocolata si se pune in cesti. Albusul batut spuma tare se amesteca cu frisca, se pune in fiecare ceaaca cate o lingura plina din acest amestec si se serveste ciocolata calda.
Alte retete:
Limonada
Socata
Sirop din muguri de brad
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii