Cappuccino Freddo

Cappuccino Freddo reprezinta combinatia ideala dintre cofeina si proteina, o bautura rece din cafea si lapte

Portii
1
Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un espresso
  • 150 ml lapte
  • 10 ml sirop Zahar

Mod de preparare

Ai nevoie de urmatoarele ingrediente: un espresso proaspat preparat, 150 ml de lapte cu 3,5 grasime, 10 ml sirop de zahar, gheata.

 

Pentru preparare ai nevoie de un shaker. Da, stiu. Din pacate nu ai unul acasa, tocmai de aceea pentru aceasta reteta vom folosi un borcan cu capac ermetic.

 

Pentru inceput prepara un espresso si pune-l in borcan alaturi de siropul de zahar. Adauga laptele si gheata. Inchide borcanul, asigura-te ca il tii bine, apoi agita energic.  La final strecoara bautura intr-un pahar.


Pentru decor poti adauga uleiuri din coaja de portocala.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Ghiveci calugaresc de vinete
1
Mancaruri cu legume

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Ciorba de loboda cu omleta
2
Ciorbe

Ciorba de loboda cu omleta

Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!

Ciorba de loboda cu omleta
Pizza cu ton si ciuperci
3
Paste si pizza

Pizza cu ton si ciuperci

Ca la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...

Pizza cu ton si ciuperci
Cozonac pufos cu aluat oparit
4
Cozonac

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca poloneza
5
Retete de Pasti

Pasca poloneza

O pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!

Pasca poloneza
Parteneri
Pasca traditionala cu branza dulce
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce