Caffe latte cu caramel, bautura delicioasa din cafea si lapte este un mod placut de a incepe o noua zi
Ai nevoie de urmatoarele ingrediente: un espresso adica 30 ml cafea proaspat preparata, 150 de ml de lapte si 10 ml sirop de caramel
Pentru preparare avem nevoie de o cafetiera french press in care vom pregati crema de lapte. Pentru inceput pune laptele intr-un ibric la incalzit pe flacara mica, acesta nu trebuie incalzit mai mult de 75 de grade. Dupa ce ai l-ai incalzit pune laptele in cafetiera french press si bate laptele pana acesta capata o textura cremoasa. Acum prepara un espresso si toarna-l in paharul sau cana din care urmeaza a fi consumata bautura. Adauga peste siropul de caramel, apoi crema de lapte.
Daca doresti, pentru decor poti adauga ciocolata rasa.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii