Cafea traditionala din Bahrain are un gust deosebit. Cafeaua astfel preparata cu siguranta va va placea mai mult decat cafeaua obisnuita.
Cafea traditionala din Bahrain are un gust deosebit. Cafeaua astfel preparata cu siguranta va va placea mai mult decat cafeaua obisnuita. Pune apa la fiert. Cand incepe sa clocoteasca, adauga cafeaua,cardamonul si sofranul.
Tine pe foc mic 3 minute.
Se ia jos de pe foc, se strecoara ca sa scapam de zat si se adauga apa de trandafiri
Cafea traditionala din Bahrain se serveste fierbinte.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii