Humus reţetă. Humusul se prepara rapid. Ai nevoie de naut, pasta de susan, usturoi, ulei de masline, muguri de pin, verdeata si rosii.
Humus cu muguri de pin este o variatie a celor multe retete de hummus ce pot fi intalnite oe intreg mapamondul. Boabele de naut se lasa la inmuiat de pe o zip e alta. A doua zi se fierbe, apoi se curata de coaja fiecare bob. Se mixeaza cu un blender cu un catel de usturoi curatat, pasta de susan si 1 cana din apa in care a fiert nautul. Se adauga 4 linguri de ulei de masline, se condimenteaza cu sare, piper si boia dupa gust. Separat, se rumenesc mugurii de pin si cateva seminte de susan.
Humusul se serveste alaturi de salata de patrunjel, presarat cu seminte coapte si lipii.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranz
Comentarii