Ciupercile pane de post sunt delicioase si satioase si se fac extrem de rapid.
Mod de preparare:
Se curata ceapa, se taie in bucatele mici. Se curata morcovul, se da pe razatoarea mica, se procedeaza la fel si cu telina. Ciupercile se spala, li se inlatura pielita si piciorusele.
Piciorusele ciupercilor se pastreaza, nu se arunca. Se umplu palariile ciupercilor cu amestec de ceapa, telina si morcov, se condimenteaza cu sare si cimbru, se dau prin faina, dupa care se arunca in uleiul incins din tigaie. Se procedeaza asa pana la terminarea palariilor de ciuperci, la fel se procedeaza si cu piciorusele ciupercilor.
Se servesc calde.
Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro
Ciupercile pane se servesc calde, eventual cu o garnitura de orez.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri calePentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...
Musaca de varza delicioasa cu carne de vacaReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii