Pachetele de primavara cu carne tocata de porc si legume

Pun pariu ca-ti plac mult pachetelele de primavara cu carne tocata de porc si legume si sunt sigur ca te-ai intrebat cum se fac.

Portii
5
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
5 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 15 foi de orez (gasesti in orice hypermarket la raionul de produse asiatice)
  • 1 morcov ras
  • un sfert de varza rosie data pe razatoare si stoarsa bine
  • 200 g carne tocata de porc
  • 4 linguri de sos de soia
  • 1 ou mai mare
  • 1 legatura de ceapa verde tocata
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti
  • 1/2 lingurita de ghimbir ras
  • 1/2 ardei iute
  • 1 ardei kapia tocati marunt
  • ulei de floarea soarelui pentru prajit
  • piper dupa gust

Mod de preparare


Pune toate ingredientele intr-un bol, cu exceptia foilor de orez si a uleiului pentru prajit si amesteca-le bine. Umezeste un prosop curat de bucatarie si stoarce-l bine. Intinde-l apoi pe-un tocator. Pune apa intr-un castron. Asaza o foaie de orez pe prosopul umed si unge-o peste tot cu apa, pana se inmoaie. Pune cca o lingura de compozitie si impatureste asemeni unei sarmale. Repeta procesul pentru fiecare foaie in parte.



Incinge uleiul de floarea soarelui intr-o tigaie si prajeste pachetelele pe fiecare parte, pana devin aurii. Daca focul este prea tare, micsoreaza-l pentru a evita arderea lor. Scoate-le pe o farfurie cu servetele pentru a absorbi uleiul in exces. Serveste-le cu ce sos doresti, eu am ales un sos sweet chilli si unul de soia.

 

 Sunt crocante si extrem de usor de facut. Un snack relativ rapid, gustos si aspectuos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu cirese
1
Prajituri

Prajitura cu cirese

O prajitura pufoasa, de sezon care poate fi pregatita cu orice fructe preferati. Pofta buna si spor la gatit!

Prajitura cu cirese
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
2
Prajituri

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe

Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
Supa rece de capsuni cu crochete de branza
3
Dulciuri

Supa rece de capsuni cu crochete de branza

Azi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris ;) O...

Supa rece de capsuni cu crochete de branza
Prajitura foaie peste foaie
4
Prajituri

Prajitura foaie peste foaie

Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

Prajitura foaie peste foaie
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
5
Retete culinare

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara

Cele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia